Om os

BoStad A/S er et af Danmarks førende børsnoterede boligselskaber med over 1300 lejeboliger fordelt over hele landet. BoStad tilbyder attraktive lejemål i regionale kernebyer, der garanterer en tryg og sikker hverdag for alle lejere.

BoStad har mere end 10 års erfaring med udlejning af boligejendomme og benytter denne erfaring til at skabe optimale forhold og en velfungerende hverdag for selskabets lejere.

BoStads store erfaring og geografiske rækkevidde sørger for stor fleksibilitet for selskabets lejere, så hvad enten du er single, ny på boligmarkedet eller har en større familie, der skal finde et nyt hjem, har vi den rette lejebolig til dig.

BoStad tror på den fortsatte vækst i det regionale Danmark, og vi vil gerne understøtte denne vækst med velholdte og attraktive lejeboliger til rimelige priser, så alle får muligheden for bo i en lejebolig af høj kvalitet.

Det er derfor BoStads mål at forøge porteføljen med yderligere boligejendomme i vækstbyer udenfor Københavnsområdet. Disse investeringer vil sikre fleksibilitet for lejerne, øge driftsindtjeningen og effektivisere selskabet.

BoStad vil fortsat fokusere på at forbedre lejeoplevelsen for de nuværende lejere. Derfor vil fokus også fremadrettet være på vedligeholdelse og forbedringer af den nuværende boligportefølje, så vi også i fremtiden sikrer den bedste oplevelse hos lejerne.

BoStads investeringskriterier vægter beliggenhed og kvalitet samt en fair husleje højt. Disse kriterier medfører en høj udlejningsprocent selv når den generelle økonomi har det svært. Bostad sikrer derved sine investorer et sikkert et solidt og stabilt afkast i et ellers volatilt finansielt marked.

BoStad gør det muligt for både private og professionelle investorer at få adgang til attraktive investeringer på det danske boligmarked. Investeringer som ellers traditionelt set været begrænset af høje transaktionsomkostninger, eller været forbeholdt pensionskasser og andre specialiserede investorer.